top of page
Boek ons!

of stel een vraag 

of maak een afspraak

 

Wij willen jullie boeken voor:

Dankjewel voor jullie interesse!

Boek fysieke clownsoptredens

De clowns spelen op uitnodiging van een verpleeghuis, zorginstelling of op uitnodiging van de familie op psychogeriatrische afdelingen. Wij bezoeken de bewoners in de huiskamers en bedlegerige bewoners op hun eigen kamer. Een bezoek op een ochtend of middag duurt anderhalf uur. Afhankelijk van de specifieke situatie kunnen twee clowns per dagdeel 25 mensen met dementie bezoeken. Improvisatie en creativiteit zijn hier de sleutelwoorden. Om hier optimaal gebruik van te maken,is het bouwen van een vertrouwensrelatie en kennis over de bewoners cruciaal. Het fysiek clownen wordt daarom in een pakket van 6 speelbeurten aangeboden aan de instellingen. Maar uiteraard kunnen ook eenmalige optredens worden geboekt.

 

Pakket van 6 optredens € 3.900

1 t/m 5 optredens € 750 per optreden

Zorginstellingen krijgen 10% korting, alle prijzen zijn exclusief BTW.

Cosis Groningen 1 190321_edited_edited.j

Boek een e-Clownen-pakket

Onze basis service bestaat uit een e-Clown-pakket van 6 contactmomenten, iedere week één, van elk 30 minuten die via streaming technologie worden verzonden naar de zorginstelling.

4X Digitale "TV-programma's"

Vier contactmomenten zijn opgenomen in een studio en gebaseerd op thema’s. Het zijn eigenlijk thematische interactieve “TV programma’s”. De thema’s zijn geïnspireerd op herkenbare situaties van vroeger en nu uit het echte leven. Zoals: Bij de kapper,

1-van-de-8 met Mies Bouwman,

Samen taarten bakken.

2X Digitale live contactmomenten

Deze TV programma’s worden afgewisseld met twee live streaming contactmomenten per zorginstelling. Mogelijke onderwerpen zijn samen eten of een verhaal voor het slapen gaan. Uiteraard kunnen de digitale live contactmomenten worden vervangen met fysieke clownsoptredens.

 

e-Clown-pakket met 6 optreden € 4.000

Zorginstellingen krijgen 10% korting, alle prijzen zijn exclusief BTW.

Afbeelding3_edited_edited_edited.jpg

Boek het Creatief met Clowns project

Creatief met Clowns richt zich op mensen met dementie in dagbestedingslocaties. Op een dagbesteding zitten mensen in een fase van dementie waarin ze nog wel initiatieven kunnen nemen en actief mee kunnen doen. In een periode van 6-8 weken creëren de deelnemers samen op een ludieke en creatieve manier met elkaar een nieuw ‘kostuum’ voor de Tiramisuclowns. Samen ontwerpen, bespreken, uitzoeken, bezig zijn en uitdagen zorgt voor aandacht voor communicatie en het uiten van gevoelens. Dit geeft voldoening en zelfvertrouwen. Het project wordt afgerond met een feestelijke avond waarop de clowns zich samen met de bewoners van de dagopvang, op de rode loper presenteren aan familie, vrienden, verzorgers en huisgenoten van de deelnemers.

 

Creatief met Clowns project € 7.500

Zorginstellingen krijgen 10% korting, alle prijzen zijn exclusief BTW.

clowns15_edited_edited.jpg
e-Clownen
Creatief met Clowns
Fysiek clownen
Boeken
bottom of page